h1

Nedtælling til den velsignede måned, Ramadan..

august 28, 2008

Øverste billede er moskeen Eyüp Sultan moskeen i Istanbul. Imellem de 6 høje minareter ses en “elektrisk lys banner”, som hver anden dag udskiftes med forskellige beskeder/budskaber til alle øjne, som kigger op på de smukke minareter i anledning af den velsignede måned. På dette “elektriske lys banner” står der: Velkommen Ramadan.

Så er der nedtælling til den velsignede måneds kommen, som indtræffer om nogle få dage inshaAllah..

Denne nedtælling bemærkes ikke ud fra materielle goder, som vi ellers oplever årligt med Julen i DK og mange andre lande hvor der bliver pyntet op en måned før december osv.. Derimod bemærkes den i hjerterne hos den enkelte muslim, hvis tunge dag for dag ytrer sig om den glæde og sommerfugl der begynder at vokse i maven på personen, som spændt venter på at åbne sine døre for Ramadanen..

En måned som mange millioner af mennesker verden over, både rige og fattige, tager i mod med åbne arme, med anger, med oprigtighed og med ydmyghed inshaAllah.

En måned hvor det enkelte bliver isoleret og i stedet har sine lyster, behov og sjæl i fokus…

En måned hvor det enkelte individ oplever et unik åndelighed i sin hverdage…

En måned, hvor det enkelte individ bliver præsenteret for månedens velsignelser, hvor det enkelte individ er ekstra omhyggeligt i sine daglige gøremål, hvor det enkelte individ er ekstra barmhjertig overfor sine medmennesker, hvor det enkelte individ er mere bevist omkring de folk som er i nød, en måned hvor det enkelte individ får leveret en storslåede gave til at ændre sig til et bedre menneske i fremtiden og en mulighed for at genoprette sit forhold i relation til sin Skaber og Hans sande vej, Islam…

Ja, hvorfor ikke??? Det er trods alt en måned som besidder enestående værdier.

Sandelig er Ramadan en måned hvori Quranen blev åbenbaret, en måned hvori det enkelte menneske får lov til at fokusere på sig selv, en måned hvor det enkelte individ får lov til at være gavmild, en måned hvori det enkelte menneske kan få lov til at tilfredsstille sin Skaber ekstra meget, en måned hvor satan bliver lænket og mennesket får lov til at tjene til Paradiset hvis porte forbliver åbne, en måned hvor det enkelte individ er befriet fra helvedet hvis porte er låst… Dermed en måned hvor det enkelte individ får lov til at genopfriske sin tro, og rense sig selv for sine synder, bekymringer, sorg, depressioner osv. og dermed genoprette sit kontrakt til Allah swt..

Sandelig er Ramadan en måned med refleksion over selvet og dens eksistens i denne midlertidige verden, hvor vi, som gæster, blot er på et kort besøg…

Kære muslim, tag i mod denne gæst og byd den velkommen med et oprigtigt hjerte, åbne din døre for denne gæst og mist den ikke, som Allah swt tillader dig at opleve den…. Grib den enestående mulighed for at opnå et plads i Paradiset side om side med vores elskede profet Muhammad Sallallahu alayhi wa Sallam.. Grib fat i anger rebet og søg tilflugt hos Allah swt som kalder på dig, og giv ikke slip på den gave som din Barmhjertige Skaber forærer dig gratis…

Kære muslim, gæsten er rundt om hjørnet om nogle dage.. Forbered dig til dens kommen og sæt dig ind i hvad gæsten bringer med sig af velsignelser til dig, dine kære, dit familieliv, din ungdom, din alderdom og til din sjæl, som den kan være med til at give dig en storslået plads i det evige liv, Paradiset..

Islamic87voice håber inderligt at alle muslimer bliver forenet med den velsignet gæst efter en længe venten.. Jeg håber inderligt at alle muslimer, børn, unge og ældre, får muligheden for at ære den velsignede gæst med det bedste helbred, med en stærk tro, og med et hjerte som vil være åben for at tage i mod Ramadans velsignede gaver som den medbringer, og skænker menneskeheden inden for alle mulige aspekter af vores liv… Amin ya Rabbil Alemin!!!

Læs yderligere: En muslimsk bloggers tanker om Ramadans komme

Ummah Film: Ramadan Reruns

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: