h1

Home sweet home!

august 4, 2008

Som det siges: Ude godt hjemme bedst

Så er undertegnede vendt hjem fra en lang ferie som på sin vis har været enorm dejlig og afslappende, men jeg kan dog ikke benægte at jeg er enorm lykkelig for at være tilbage til min hverdag, som jeg kender.

Når juni måned indtræder i Danmark og solen småt begynder at vise sig så dukker min trang til ferie i Tyrkiet pludselig op, og det eneste jeg spændt venter på er at få al eksaminer overstået og bare tage afsted på ferie og komme væk fra hverdagen, som i sidste ende er blevet en rutine. Men når jeg så er på ferie i Tyrkiet, og der er gået nogle uger, så begynder længslen efter mit hjem og hverdag, som jo er her i Danmark pludselig at dukke op (kan virke paradoks, men det er nu sandheden =)

Jeg har savnet alt, lige fra vandet fra vandhanen og til det at sidde og beskæftige mig med papir og blyant. Fordi det er jo netop noget af det jeg sjældent kunne gøre under ferien. Tyrkiet er trods alt et dejligt land som er enorm indholdsrig hvad angår seværdigheder osv., der er så meget man skal nå, der er så meget man skal se og der er så mange man skal besøge når man nu engang er på ferie i Tyrkiet, meeeeeeeeeeeeeen jeg er nu glad for at være tilbage igen 🙂

Alle ferieisterne bydes velkommen hjem og islamic87voice håber at alle er kommet hjem tilbage til deres kære i god behold med vidunderlige sommer oplevelser og minder i kufferten (erne) inshaAllah.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: