h1

6 pakistanske kjoler koster Christa Møllergaard-Hansen hendes frihed…

juni 16, 2008

Bemærk at billedet ovenfor er ettilfældigt billede fundet fra google.com

Det kunne tænkes at de Radikales folketingskandidat, Christa Møllgaard-Hansen fra Maribo, som driver en kjoleforretning, havde et ønske om at sælge en kjole, som ovenfor vist en pakistansk kjole, i sin lille kjoleforretning i Maribo.

Meeeeen, Christa oplevede noget uforventet, som jeg er sikker på hun aldrig havde drømt om i hendes liv. Ifølge Christas forretningsplaner skulle hun gerne modtage 6 pakistanske kjoler fra en udvalgt kjole fabrikant i Pakistan, som hun fandt via nettet, for blot 1000 kroner. Da Christa “naivt” forsøgte at overføre penge til denne pakistanske kjole fabrikant, blev hendes pengetransaktion, uforventet, indfrosset hos de amerikanske myndigheder, eftersom de amerikanske myndigheder havde mistanke om at Christas udvalgte kjole fabrikant, via nettet, kunne have et led til en terrororganisation, og ergo støttede Christa terror med hendes pengetransaktion.

– Jeg skulle pludselig sansynliggøre, at der ikke var tale om penge til støtte for terror, siger hun.

Christa Møllgaard-Hansen fik via hendes bank fik besked på, at de amerikanske myndigheder skulle bruge flere oplysninger på den pakistanske kjole-fabrikant. Blandt andet ville de have hans fødselsdato, som Christa Møllgaard-Hansen ikke havde, og ikke kunne skaffe.

– Det er for absurd at tro, at det skulle være cover for en terrororganisation. Det kan jeg simpelthen ikke tro, siger Christa Møllgaard-Hansen.

Kilde: Tv2Øst

Amerika som ellers forsøger at hive demokrati og menneskerettigheder ned over andre lande fratager, i Christas tilfælde, hendes ret mod frihandel og privatliv, eftersom Christa nu har fået frataget hendes frie ret til at handle med en pakistansk kjole fabrikant, som ifølge de amerikanske myndigheder er lig med en terrororganisation.

Jeg går ind for at man bekæmper terror, men jeg tror ikke på at målet helliger midlet. Det er ikke korrekt, at en lille erhvervsdrivende, ikke får lov til et genneføre hendes handel, fordi Pakistan desværre pr. definition er stemplet som et land, der afføder terrorisme, terrorister osv.. Dette ser vi tydeligt i Christas tilfælde, som pludselig bedes om en fødselsdato på den pågældende pakistanske kjole fabrikant, som hun ikke engang kender personligt til. Er det bare mig, eller er det virkelig en absurd situation????

Jeg tvivler virkelig på om de amerikanske myndigheder har ren mel i posen, når de vælger at indfrosse penge, på blot 1000 kr, som gerne skulle have gået til en kjole fabrikant i Pakistan (og Gud ved hvor rig pågældende skulle være siden han/hun skulle vælge at støtte en terrororganisation for de penge han fik via sin netforretning) eller om de amerikanske myndigheders dagsorden afgjort handler om at fratage lande, som Pakistan, deres menneskerettigheder herunder deres ret til privatliv og frihandel med andre europæiske lande når de evigt bliver forbundet med terrorisme, og dermed udelukket for at have et kontakt med de “gode mennesker” på den anden side af verden.

Jeg ser frem til om de 1000 kr. går igennem, således at både Christa i Maribo kan få glæde af de 6 pakistanske kjoler, som hun muligvis havde glædet sig til (forgæves) og sælgeren i Pakistan kan få lov til at brødføde sin familie, eller om de amerikanske myndigeder vælger at returnere Christas penge medens de backstage forfølger den uheldige kjole fabrikant i Pakistan, som Christa troede hun skulle have en handel med.

Reklamer

2 kommentarer

  1. En utrolig smuk kjole og meget anderledes i forhold til en dansk kjole. Ærgeligt at Christa ikke kunne få fingeren i lignende pakistanske kjoler hjem til sin egen lille forretning. Trist trist!


  2. excellent writing .Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: