h1

16 årige Carlos Kassitah stedt til hvile..

juni 7, 2008


Billede: BT

Endnu et offer for en brutal knivstikkeri..

Igår, fredag den 6. juni, blev den kun 16 årige dreng, Carlos Kassitah stedt til hvile.

Ifølge BT var der langt over 1500 fremmødte mennesker til fredags bønnen og den kun 16 årige Carlos begravelsesceremoni, som fandt sted efter fredagsbønnen.

Sidste søndag formiddag tog kun den 16 årige dreng, Carlos, afsked med denne verden og hans fremtid som en professionel bokser og som murer…

Tilbage har han efterladt en række minder hos mange af sine venner, mens han selv har taget rejsen til det hinsides efter at have blevet stukket ihjel lørdag aften med 7 knivstik..

Jeg kendte ikke Carlos, men det gør mig enorm ondt at endnu en ung dreng, denne gang 16 år, har taget rejsen til det hinsides på sådan en brutal måde.. Det gør mig ondt at en ældre fyr, som ifølge politiets oplysninger har et dagligt arbejde som klubmedarbejder i en ungdomsklub, til daglig var iklædt i en skikkelse hvor han skulle være et forbillede for de mange socialt belastet unge ude på Amager, men hvor han lørdag aften så ender med at dræbe en kun 16 årige dreng med 7 knivstik, hvorefter han så vælger at flygte udlands…

Ekstrabladet: Klubmedarbejder jages for drab

Ifølge ordet på gaden drejer det sig om to marokkanske brødre. Den ene i tyverne og den anden altså klubmedarbejderen M.M. Begge brødrene hører til blandt det hårde klientel på Amager.

M.M. lever om dagen som en helt anden type. Her er han ansat i en ungdomsklub på den hårdt belastede del af Amager. I sit job skal han blandt andet være en bred skulder for unge med problemer. Manden, der lige nu jages for drab, agerer altså som forbillede for unge.

Carlos blev stedt til hvile fredag efter fredagsbønnen i det Islamiske Trossamfund, og skal idag tilbringe sin 2. nat under jorden… Det er enorm underligt at en rask og stærk dreng med en sjæl pludselig har fået et hjem under jorden, hvor hans ligklæde er for evigt blevet hans tøj medens graven er blevet hans seng og jordlaget hans dyne trukket hen over ham, hvor han for evigt skal hvile helt alene i sit nye “hjem”…..

Allah Swt siger i al-Quran: “Af jord har Vi skabt dig, til jorden giver Vi dig tilbage, og fra jorden skal Vi tage dig op endnu engang.” [ Sura Taa-Haa, vers 55]

Min dybeste medfølelse går til hans familie, og hans oprigtige venner og bekendte..

Må Retfærdigheden ske fyldest inshaAllah, og må din grav være ligeså stor som afstanden mellem himmel og jord Carlos.. Må Allah swt den Barmhjertige tilgive dig for dine synder inshaAllah… Amin ya Rabbil Alemin…

Til alle de involverede i denne sag, som ifølge politiets oplysninger til BT og Ekstrabladet er opstået på grund af en tøs, så håber jeg sandelig at I ikke kan sove trygt om natten med en brutal mord på samvittigheden, som I har påtaget jer for evigt, men at I med en gudsfrygt og som mennesker træder frem over for den forbrydelse som I selv har stået bag. og tager ansvaret for jeres handling, som I selv har skabt..

Til sidst: Må Allah swt retlede og vejlede disse mordere, amin ya Rabbil Alemin!

Carlos, tilbage har du efterladt en masse minder hos dine kære….

Carlos (i det røde boksershorts) til et boksestævne

Reklamer

32 kommentarer

 1. “Carlos blev stedt til hvile fredag efter fredagsbønnen i det Islamiske Trossamfund, og skal idag tilbringe sin 2. nat under jorden… Det er enorm underligt at en rask og stærk dreng med en sjæl pludselig har fået et hjem under jorden, hvor hans ligklæde er for evigt blevet hans tøj medens graven er blevet hans seng og jordlaget hans dyne trukket hen over ham, hvor han for evigt skal hvile helt alene i sit nye “hjem”…..”

  kunne ikke beskrive det bedre selv.
  må han hvile i fred. jeg vil bede en bøn for ham og hans familie..


 2. Det er sørgeligt at se hvad muslimske brødre gør mod hinanden. Det er meningen vi skal elske hinanden for Allahs skyld, og ikke dræbe hinanden for en piges skyld (eller hvad end årsagen nu var)!
  Jeg håber, at folk vågner op snart og indser livet for hvad det virkelig handler om, og at vi alle en dag i vores korte liv skal igennem døden.
  Jeg er ked af, at Carlos blev dræbt for ingenting, og er ked af at mange andre skal dø for ingenting.
  Må Allah Den Almægtige tilgive os alle for vores synder før døden rammer os selv, og må Han give Carlos en plads i Paradiset, Amiin Amiin!


 3. @muslimah

  jeg er helt enig!

  det er så synd.. det er faktisk lige det racisterne vil have os til at gøre: dræbe hinanden så vi til sidst udrydder os selv.

  jeg kender ikke carlos, men det er mærkeligt når en person man kender dør. så er personen bare væk. man kan aldrig nogensinde høre ham/hende snakke til en igen. eller få et kram osv.. det er sørgeligt..


 4. NBPP –

  Ja det er syndt, men det er desværre også en del af realiteten – mennesker bliver mere og mere psykopatisk og der er ikke nok sikkerhed i landet.
  Synes dog også man burde ændre knivreglen. Det er åbenbart tilladt i Danmark, at have en kniv som er max. 7 centimeter lang! Som om 7 centimeter ikke kan dræbe man!

  Jeg håber Carlos er i et bedre sted, og hvis han er – må vi lade ham rest i peace..


 5. Måske det er Allahs straf


 6. Det syndt det der sket, de kommer aldrig til af forstå det, der er sket så meget lort efter hånden, så længe der er våben og narko på gaderne bliver der også mord, jeg ved godt den her sag ikk har noget med narko af gøre men de forstå det først når det rammer ders familie.Nu til dages er alle blivet lige glade inten er dem eller os. Muslimske brødre det har alle glemt nu handler det om penge og jeg ved den næste genration bliver meget være..


 7. Du er rigtig Loco. Det er retig retig sørgligt hvad der sker med vores unge muslimer i danimark.


 8. som jeg skrev før, det er faktisk lige det racisterne vil have os til at gøre: dræbe hinanden så vi til sidst udrydder os selv.

  Malcolm X/Malik Shabazz : “I refuse to be a slave to pills, alcohol and the ghetto the government has created for me. I am no one’s prostitute. I am somebody. I am strong. I am proud.”


 9. RIP min ven


 10. Flot sagt islamic voice, jeg blev faktisk helt rørt til tårer, og det gør jeg faktisk hvergang en af mine unge brødre bliver dræbt eller dør under forfærdelige omstændigheder.
  Jeg så en dag drengene nede på pladsen,dagene efter Carlos var blevet dræbt og flere af dem havde forståeligt nok tårer i øjnene, alt imens de trøstede hinanden.
  jeg ber til en bedre verden, og til at vi ikke skal opleve flere af disse mord på unge drenge.


 11. @NBPP

  Hm… Hvilken rolle kan racisterne have i lignende tilfælde???

  Jeg vil gøre dig opmærksom på at det er VORES unge mænd der går rundt og dræber hinanden som nogle rovdyr, hvilket vi er begyndt at se oftere nu. Jeg kan ikke forestille mig at racisterne fx i Carlos tilfælde stod omkring vores kære bror, Carlos, og klappede i hænderne medens han blev dræbt af nogle kyniske rovdyr. Vi kan så være enige om at racisterne muligvis fryder sig over den korruption vores unge i ummahen rummer, det er så en helt anden sag.

  Og husk bror NBPP islam er ikke for de naive. Så enhver der kalder sig for en muslim, og som har det i hjertet oprigtigt vil også blive beskyttet fra al den fitna, som ethvert samfund på jordkloden indeholder. Men vores unge idag er efterladt til sig selv takket være deres forældre, som ingenting har i hovedet andet end penge, købe og sælge hus osv.

  Det er VORES forældres skyld at de unge ender i lignende situationer, fordi de fra start af ikke er forældre for dem men forsøger snarere at være venner med dem. Men deres uvidenhed omkring opdragelse af børn osv. giver bagslag i sidste ende.


 12. jeg er stadig ked af det


 13. oh nej jeg kan ik glem ham


 14. Salam Alaikum , Må Allah (Swt) Give Ham En Plads i Paradis


 15. Carlos Vi kommer aldrig til at glemme diq du er i alle vores hjerter du har været en bror for alle i pladsen.
  Vi savner dig alle sammen især din bror.

  R.I.P Carlos

  Vi Elsker Diiqh Bror..!!


 16. carlos det gør ondt på os alle at tænke på at du ikk er her hos os mer vi elsker dig alle sammen og vi savner dig virkeligt meget


 17. Savner dig carlos R.I.P My Brother we miss you on tha bronx please come back to os

  jeg ser videoen med dig kæmpe på denne side hver aften

  du vil altid være i mit hjerte brotha er stadig ikke ovre du væk savner dig og holder stadig af dig ville ønske du stadig var her

  håber du hviler i fred og bare rolig vi ses i himlen en dag inshallah 😦 you are my brother from another mother and i trying to keep my head up but it’s hard when you not are here REST IN PEACE CARLOS KASSITAH


 18. vi savner dig på pladsen homey rember i look up in the sky every day and i think carlos you are with os but my eyes cant hold the back i crynin when i think about you are gone

  WE LOVE YOU STRAGIHT FROM PLADSEN ON NØRREBRO AND YOU BROTHER AND WE MISS YOU WALLAH ALLAH HAR GIVET DIG EN PLADS I PARADIG JEG HÅBER DU TÆNKER PÅ OS SOM VI TÆNKER PÅ DIG

  JEG SAVNER DIG WALLAH


 19. Wallah vi savner dig min veeen.. R.I.P Carlos.


 20. R.I.P Carlos hvile i fred min bror


 21. Habibi carlos .. Savner dig , og skal nok tag hævn ..


 22. Rest in peace Carlos .
  Du Fortjente det ikke . vi tænker stadig på dig ❤ 😥


 23. R.I.P har hørt historier om at du skulle være en rigtig god ven men kendte dig ikke men hvil i fred du skal vide du ikke er glemt


 24. carlos du havde en god fremtid i boksningsverden, er ked af det er gået sådan du vil ik blive glemt allah yer7amak akki


 25. Det gør mig ondt at carlos er død.
  gik i klasse med ham, og han var en flink knægt.
  var med ude og se ham bokse, sammen med en ven.
  snakkede ik vildt meget med ham, men savner ham sku alligevel.

  كارلوس ، قد يكون الله معكم


 26. jeg savner dig carlos. det går ikke en dag hvor jeg ikke tænker på dig<3 😥
  du er for evigt i mine tanker og i mit hjerte<3
  -det eneste der holder mig oppe efter de 2 år der er gået, er tanken
  om at jeg ser dig igen en dag<3
  min verden er så tom uden dig.
  R.I.P. carlos<3
  i will miss you but never forget you


 27. Allah yerhamak carlos, wallah du er savnet, jeg for stadig tåre i øjnene når jeg ser dine billeder 😦 😦 😦 😦


 28. du vil altid være husket i vores hjerter!
  Vi kommer aldrig til at glemme dig!i; du har
  været en god bror for mig, & god ven & bror
  for alle andre!, Allah yerhamak!♥ Inshallah
  du er i cennat nu!, vi savner dig alle sammen!
  Du var sådan en god dreng, glemmer aldrig minderne
  fra da jeg var yngre!. Virkelig savnede tider. Savner dig virkelig meget. Du har altid & vil altid være i vores hjerter! Ingen kan få mig til at glemme dig!,♥ jeg vil altid huske dig
  Ligemeget hvad der sker skal du vide du har været den bedste bror, dig & min bror i passede altid så godt på mig, i fik mig altid til at smile!, i gjorde alting perfekt!♥ når i 2 var sammen kunne
  det ikke gå bedre!, allah allah, jeg elsker dig bror!, Savner dig♥ Du kan ikke glemmes her!, Hvis det ikke havde været for dig ville jeg ikke ha haft en bedre barndom en den jeg havde!, ush bror tusind tak for alting, & inshallah du er i cennat, Vi er mange der holder af dig!, vi er mange der ved du var en god dreng!, vi er en masse der altid har været her for dig!, husk vi vil altid elske dig!!
  Det har en effekt på alle at du er væk. det rører os alle!, selv dem der ikke kendte dig så godt, Det er virkelig et stort tab. Men allah er almægtig. Inshallah inshaaaallah! igen & igen, at du har det godt! du kunne altid få mig til at grine!, Savner dit grin dit smil & da du snakkede til mig. Savner din stemme, & din tilstedeværelse!, shit hvor dt har en stor effekt på mig!, men jeg elsker dig & holder ud.♥ Husk at ligemeget hvor du ender vil du altid være i mange af vores hjerter!, Det hele føles tomt uden dig bror. vi elsker dig ♥ Wallah jeg kan stadiig ikke fatte du ikke er her. Det er så underligt man!. er vant til at se dig 24/7.. & nu hvor du ikke er her føles her tomt!:'(. Kan slet ikke klarer det mere!. Wallah du var virkelig en god dreng! du var unik! du var så speciel. Kan slet ikke fatte jeg aldrig kommer til at hører dit grin igen.. && hver eneste dag, dit “hej Yasemin”. hvordan går det osv.. Shit.. vi alle sammen savner dig virkelig meget! vi alle ønsker dig et godt liv.. hinsides livet. Inshallah allah yerhamak!. Du er i vores hjerter! bror. Aldrig glemme det.
  Allah yerhamak Carlos!:(:(
  R.I.P Carlos ❤ 😦
  jeg savner dig. elskede broder, du forlod os så tidligt. vi kunne ikke gører meget.<3 du savnet..


 29. allah yerhamak carlos min ven


 30. R.I.P CARLOS <3<3..

  i loooooooove uuuu :*


 31. Habibi carlos, glemmer aldrig da vi lege sammen lige siden vi var små.. wallah har ikke så meget at sige, for det gør ingen trøst at skrive alt.. Jeg elsker dig, og det gør din familie også, allah yer7amak..

  Inshallah at morderne aldrig vil se paradis og kun ild..
  Habibi, see you on the other side 😥


 32. Tænker stadigvæk på dig min bror. du vil aldrig nogensinde blive glemt. Min barndomsven, min storebror…. 😥 Allah yerhamo. Må du hvile i fred, og må Allahs tilgivelse nå dig, og må din familie fortsat prøve at have det godt .Sabr Allah.. elsker dig ! hvil i fred min bror..Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: