h1

Eksaminer usund for kroppen…

maj 29, 2008

Jeg er en´ blandt de mange millioner, billioner af unge studerende på jordkloden som LIGE NU OG HER knokler med en eller anden eksamensopgave.. Op til selve eksamen så havde jeg en vis glæde over at jeg endelig skulle begynde og komme igennem dem.. Men nu hvor jeg sidder MIDT i en eksamensopgave, så synes jeg det er enorm NEDERN…. Jeg kunne ikke lade være med at tænke, hvor usundt eksaminer endelig er for en menneskelegeme… Måske er det ikke så voldsomt når man skal terpe til mundtlige eksaminer, eller skriftlige hvor man har en måned eller flere til at skrive i… Men ligeså snart det er 48 timers eller en uges skriftlig opgaver, så synes jeg det er enorm syndt for kroppen.. Det er den samme stilling timevis, samme mad i flere dage, samme drikke i flere dage for at holde en oppe i 5. gear osv. osv. Desuden den samme stress fordi man skal nå at skrive en opgave med 2000 sider i pensum på en så kort tid!!!

En anden ting som jeg overhovedet ikke forstår er HVORFOR der absolut skal være sommer eksaminer.. Det gør det hele ikke bedre…

På nuværende tidspunkt så føler jeg mig som en zombi, og det er takket være de store mænd som har bestemt at man skal op til en masse eksaminer LIGE EFTER HINANDEN! Så jeg glæder mig enorm mig til at forsætte min hard-core træning efter alle disse eksaminer inshaAllah.

Meeeeeeeeen, man kan vel håbe på det bedste og gøre sit bedste..

En af de mange dua, som får mig til at holde modet oppe elhamdulillah er bl.a…

O Allah, there is nothing easy except what You make easy and You make the difficult easy if it be Your will… O Allah, make useful for me what You taught me and teach me knowledge that will be useful to me in this world and the beyond.

Amin ya Rabbil Alemin..

Udover de mange dua, som jeg ellers læser når jeg ender i en psykisk baglås er, bl.a. opmærksomheden på hadithen af vores elskede Profet Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam, som har lært os følgende: “Seek knowledge from the cradle to the grave”. Sandelig der er en visdom bag denne sætning.

Alle studerende, uanset religiøse baggrund o.lign. ønskes et stort pøj pøj med deres eksaminer 🙂

Seek Knowledge

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: