h1

I får aldrig Danmark tilbage!

maj 27, 2008

Billede: MetroeXpress.dk

På vej til Universitet sad jeg og læste i Metropressen, til trods for at jeg ikke havde så meget lyst til det. Det var ikke så meget det at jeg ikke ville læse, hvilket jeg elsker at gøre i min daglig dag. Men personligt er jeg blevet så træt af at følge med i de danske medier, som ikke kan lade være med at komme uden om det typiske tema: religion, herunder islam, muslimer osv, som man dagligt vil kunne finde noget om i de danske medier.

Meeeeeeeen, tilgengæld fungerede dagens klummeskribent, Omar Marzouk, som et lindrende plaster på mit sår, og muligvis på mange andre også ude i den store verden.

Her fra vil jeg sige at jeg tager dit tips til mig og vil fremover forsøge at gøre mit bedste 😉

Til dansk folkeparti: Husk at respekt er ikke noget, man får, men det er noget som man skal gøre sig fortjent til, hvilket I er langt fra i at få i det danske samfund.

I får aldrig Danmark tilbage!

Omar Marzouk er dagens klummeskribent

»Personligt har jeg alt for travlt med mit liv til at overtage landet.«
Er du enig?

debat@metroxpress.dk

Det er bare så typisk Dansk Folkeparti at antage, at det er indvandrere og specielt muslimer, som har taget – eller rettere stjålet – Danmark fra dem. Intet kunne være længere fra sandheden.

Personligt har jeg alt for travlt med mit liv til at overtage landet. Og hvem gider overtage et land midt i en sub-prime-krise?

Dansk kultur er døende. Jeg er ked af at sige det, men det er den. Det er bare ikke muslimerne, som er skyld i det. Det ikke muslimer, som har sørget for, at valentinsdag og halloween nærmest er blevet nationale helligdage.

Det ikke muslimer, der har sørget for, at stort set alle samfundsbærende virksomheder er kommet på udenlandske hænder – og jeg siger ikke, at det nødvendigvis er en dårlig ting, jeg siger bare, at verden ændrer sig hele tiden.

Hvis man skal købe en dansk souvenir i dag, kan man gå ind i en butik i starten af Strøget, som sælger klaphatte, små figurer af Den lille havfrue og dannebrogsflag. Der kan man samle de ting, man ønsker, sammen og gå op til disken, hvor man vil blive ekspederet af en kineser.

Det er vel også mildt sagt idiotisk at tro på, at måden, vi skal forsvare dansk kultur på, er at sørge for, at der ikke bliver serveret halalbøffer på Nørrebro-skolerne. Så længe det ikke sker, kan Holger Danske sove i fred og passe sit flyttefirma.

At jeg skriver en klumme om Dansk Folkeparti, er vel lige så forudsigeligt som tårer til et kongeligt bryllup. Misforstå mig nu ikke – jeg kan faktisk meget godt lide partiet, det er en uudtømmelig kilde til underholdning for mig.

For eksempel synes jeg, at deres burka-annonce var hylende morsom, fordi muslimer, som er så ortodoske, at de går i burka, aldrig ville blive dommere, fordi sådanne kvinder ikke må opholde sig i lokaler med fremmede mænd. Tænk at være så bange for noget, man ikke aner en pind om.

Jeg er ikke anti-DF’er – det er jeg langtfra – jeg elsker Dansk Folkeparti, og det synes jeg ærligt talt, at alle DF-modstandere skulle tage at gøre: Se DF som det monster, som er med i den gamle 80’er-film ‘Ghost Busters’.

Her var der et monster, som fik sin energi på negative vibrationer. Jo mere had og negativitet, jo stærkere blev det her monster, og Dansk Folkeparti fungerer på nøjagtigt samme måde.

Så giv dem en krammer og et kys på panden, hver gang I ser en af dem, for i Danmark har vi plads til alle – også dem, som mener, at der ikke er plads til andre.

Artikel: MetroXpress.dk

Reklamer

2 kommentarer

  1. Hold k… hvor er det godt skrevet! Kudos til Omar! 😉 Specielt er jeg vild med kommentaren om Holger D’s flyttefirma… LMAO
    😉


  2. Jeg kan ellers godt lide dig, Omar. Jeg tror dog, at du tager fejl her.
    Vi har masser af Danmark her i landet. Tager du ud i danske provinsbyer, ja, du behøver ikke at tage længere end 30 km ud for København for at komme ud et sted, hvor du ikke ser kvinder i tørklæde, hvor folk er venlige og søde, og vi ikke har diskussionen om tørklædet, fordi det simpelthen ikke findes. Det er bare så dejligt!!Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: