h1

The rose of Madina….

maj 15, 2008

En bruger af youtube.com havde tilføjet følgende sætninger til videoen, som jeg synes er enorm tankevækkende.. Jeg kan kun sige: det er syndt for disse personer, som uafbrudt forsøger at bekæmpe sådan en storslået og velsignet dag …
Må Allah swt retlede og vejlede os alle fra al ondskab, amin ya Rabbil alemin..

Hafiz Ibn Kathir writes:” On the day of the birth of the Prophet (May Allah bless him and grant him peace) Shaytan cried a lot.”
[Ibn Kathir, Sirat an-Nabi, ‘Birth of the Prophet’]

From Ibn Kathir’s narration we can see that to feel unhappy on the birthday of the Prophet (May Allah bless him and grant him peace) is the way of Shaytan, not the way of a Muslim!

Undertegnede sidder midt i skriftlige eksamensopgaver, men jeg må ærlig talt indrømme at jeg ikke altid kan koble mine tanker fra ham, Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam… Til trods for at jeg sidder midt i en skriftlig opgave, så kører det i baggrunden med poesi, anasheed, breve skrevet til ære for den elskede… Jeg føler at mit hjerte hører til et sted, hvor jeg var i år 2004… Jeg føler at han kan redde mig ud af denne verdens lidelser, som er enorm utåleligt, og det er netop derfor jeg ikke kan lade være med at mindes ham i form af poesi, anasheed, ahadith og diverse beretninger som beskriver vores rose af byen Medina… Han er Universets ideale menneske..

Kan ikke sige andet end: YOU ARE STILL ALIVE IN OUR HEARTS YA RESULALLAH!! :((:::::::::

Mawlid 2006

The rose of Madina

Reklamer

30 kommentarer

 1. “Jeg føler at han kan redde mig ud af denne verdens lidelser”

  Du må ikke sætte din lid til andre end Allah, du må ikke påkalde dig andres hjælp end Allah´s. Hav tillid til Allah’s barmhjertighed, og tillid til at ingen kan overgå den.

  Profeten (saw) har også udtalt at lad være med at gøre som de kristne gjorde mod Isa(fvmh)(ophøjede ham over hans status). Og hvad gør vi? Vi er begyndt at fejre hans fødselsdag, vi forventer rasoolallah’s(saw) frelser os osv, alt sammen adopteret fra den kristne tradition.

  Når det er sagt så er rasoolallah(saw), den bedste af allah skabninger, må fred være med ham, hans familie, hans ledsagere, og deres ledsagere.


 2. @ ahmed
  Jeg tror ikke det vil være meget at forlange:
  PLZ være sød at skån mig og mange andre for dine wahhabi tankegang.


 3. PLZ kom med et argument der er stærkere, istedet for at kalde mig ting, og klassificere mig som noget når du ikke ved hvad jeg tænker.

  Omformuleret svarer du mig jo;” PLZ skån mig og mange andre for viden.

  Der er jo heller ikk meget


 4. ….Undskyld, Det er jo heller ikk meget at forlange at man ønsker at ikke alle forbliver ignorante.


 5. Yeah, den retorik kender jeg..

  At gå rundt og lave takfir på folk, som ikke engang lærde kan få sig selv til at gøre, hvem er DU så til at gøre det…???

  Det er enorm trist og sørgeligt at se og endda læse at du ikke engang tager de mest basale eksempler fra profeten Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam til dig..

  Ret op på dig selv før du retter op på mig.

  Må Allah swt beskytte os fra folk som forsøger at vildlede os fra Hans sande vej, amin ya Rabbil Alemin.


 6. Klap lige hesten makker, hvem har nævnt takfeer? Vent med at bruge ordet, til den rette sammenhæng opstår.

  Det der er trist her er din argumentaion. Eller manglen på samme.


 7. Apropos eksempler fra profeten(saw), så er der vist ikk noget troværdigt eksempel på at han har haft fejret sin fødselsdag eller opfordret andre til det. Ej heller er det en skik vi finder fra khulafa’ rashideen tid. Eller de andre sahaba. Så hvis din overbevisning er at man kan tilføje ting til islam, som profeten ikke havde kendskab til, jae så er det DIN overbevisning. Islam er ikke åben for innovation.

  En af grundstenen i islamisk aqeedah er at der er ikke noget som de troende kan gavne af, uden at profeten har opfordret os til det. Og der er ikke noget som er til skade for de troende, uden at profeten har opfordret til at afholde os fra det.

  Må allah vejlede os inshaallah.


 8. Dette er mit sidste kommentar til dig Ahmed, og jeg ønsker fremover ikke at gå i mere polemik… Det skyldes at jeg udmærket godt kender folk af dine slags.. Jeg har været i meget tæt kontakt med dine typer, som af en eller anden mystisk grund kan tillade sig at opføre med en vis arrogance og hovmodighed overfor alle andre. I repræsenterer overhovedet ikke den ydmyg som vores elskede profet, Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam, udviste overfor sine medmennesker uanset deres sociale, religiøse, etniske baggrund og ham som konstant forsøgte at lære os vi skulle være på samme måde, men det viser blot at han ikke en gang på det punkt bliver taget seriøs.

  I er og bliver ved med at være det samme, må Allah swt retlede jer, som tillader sig at bruge Allah swts hukm enorm groft at I endda tager tingene ud fra JERES EGEN fortolkning af tingene.

  Det er TYPISK at I altid kan hænge jer fast i samme emner, som ifølge JERES fortolkning er forkert. Jeg kan komme med en masse troværdige eksempler på at Milad-un-Nabi ikke er grotesk, hvilket I kæmper for at gøre den til. Men må Allah swt ikke give jer success i det, amin ya Rabbil Alemin!

  Hvis jeg havde valgt at føre denne diskussion videre med dig, så ville jeg have bedt dig om at definere din forståelse af termen, innovation. Men nåh ja, jeg kender jo jeres klassiske wahhabi definition af det: ALT NYT i denne verden er haram.

  Du kan ikke bare udelukke det og sige at Islam ikke er åben for innovation og basta bum. Du er ligefrem ikke med til at give et præcist billede af hvordan Islam endelig fungerer, men til gengæld skaber du en masse huller forblive med et MEGA STORT spørgsmålstegn i enden af dem. Fint islam er ikke åben for innovation, hvilket jeg FULDSTÆNDIG er enig med dig, MEEEEN til en VIS grad.
  Ud fra min viden med henblik på bida, så kan du ikke blot nøjes med at bruge termen innovation og erklære noget for haram og slippe af med det. Det indikerer at du rent faktisk ikke har sat dig dyb ind i betydningen af sunnah, bidah og ikke mindst betydningen af profeten Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam som profet, for hvis du havde et klart og detaljeret overblik over disse ville du ikke sidde og erklare, eksempelvis Milad-un-Nabi for bidah.
  Men elhamdulillah, som historiestuderende i henhold til islamisk historie kan jeg godt se hvor det går galt i jeres fortolkning, og hvordan I tillader jer at erklære, eksempelvis Milad-un-Nabi for bidah osv.

  Men khayr inshaAllah. Ikke nok med at jeg har siddet og gnavet igennem en masse kilder inden for 48 timer for at komme frem til en sandhed bag kilderne, så orker jeg ikke p.t. at fremlægge en masse kilder for dig, som du alligevel vil erklære for alt muligt, som I jo er meget gode til.


 9. Hej IslamicVoice.

  Jeg bliver højst sandsynligt aldrig enig med dig omkring islam, men vil gerne komplimentere for dit forholdsvis lødige svar tilbage til Ahmed, der udtrykker nogle i mine ører forrykte holdninger.

  Mvh. LMNord


 10. @ lmnord

  Det er ikke mig du giver de komplimenter til 😉

  Det eneste jeg gør er at jeg forsøger at overholde de befalinger, som jeg bedes at gøre i Quranen og i Profeten Muhammad Sallallahu alayhi wa Sallams sædvane

  “Do not mix truth with falsehood, or hide the truth when you know it”
  Al-Quran, 2:42


 11. @ Ahmed

  Ikke nok med at jeg til tider kæmper for min religion overfor ikke-muslimer, så ønsker jeg heller ikke at gå i yderligere polemik med en muslim.

  Jeg har valgt at fjerne dit kommentar, eftersom jeg ikke ønsker at mit blog skal indeholde lignende prædiken fra din gruppe, eftersom jeg mener det er en meget misvisende billede der kommer ud af Islam når du skriver. Fordi du ser ikke tingene i en islamisk sammenhæng, men istedet vælger du at skille de mest vigtigste elementer fra hinanden i islam ud fra DIN egen fortolkning, hvilket er medvirkende til at du får en arrogant attitude, som tydeligt ses i dit kommentar. Det ses bl.a. klart og tydeligt når du meget nemt kan begynde at erklære folk for uvidne, og endda kan tillade dig at bruge dine hjemmelavet psyke teorier overfor en anden muslim.

  Ja, måske er der en række bagvedliggende årsager, men begynd ikke at indblande samfundet i. Mener du virkelig at islam er for de naive når du kan beskylde samfundet???
  Hvad med at vi ser på folk som dig??
  Hvis ikke jeg havde været stærk nok i min tro så ville jeg idag, takket være folk af dine slags, være løs i min religion. Jeg kender endda folk som desværre er faldet i jeres grøft at det er enorm trist at se deres tilstand idag.
  Men elhamdulillah jeg er ikke faldet i jeres grøft, hvilket jeg fortsat kan takke Allah swt for hvergang jeg tænker tilbage til de selskabs hvor jeg har været hos dine slags.


 12. Lad os bare lade det ligge ved, at hvis du havde en modargumentation havde mit indlæg stadig kunne ses. Men istedet vil du “beskytte” de i dine øjne sarte trosfæller, og har fjernet mit synspunkt. Dig om det.

  Var der nogen der engang havde sagt at der skulle to til en dialog?

  PS; hvad er meningen med denne side, hvis du tromler derudaf med en monolog? Min opfattelse er at netop disse sider skal være med til skabe en nuanceret debat.


 13. Spørgsmålet er også om mit indlæg havde fået lov at blive hvis jeg havde klappet dig på skulderen, rost dig til skyerne og udtrykt min fulde enighed.

  Spørgsmålet er om hvad der formålet med denne blog? Er det en blog hvis formål det er at skabe en større forståelse af og for islam, eller har den til formål at tilfredsstille dit ego og behov for bekræftigelse.

  Det skriver jeg fordi at jeg føler at jeg har givet dig et saligt svar, i en salig debat om vore synspunkter ifm Islam. Jeg havde glædet mig og set frem til at du ville modargumentere da du virkede som en reflekterende person. Men istedet sletter du mit synspunkt, som en anden diktatorisk ,forstokket og indskrænket moderator. Det er sørgeligt at du der brøster dig af at studere islamisk historie er så snæversynet at du sletter mit indlæg, istedet for at erklære dig uenig eller kommer med et modargument.

  Må Allah give os hidaya….


 14. @ Ahmed

  🙂

  Grunden til at jeg valgte at fjerne dit kommentar skyldes at den ikke er åben for dialog, som du ellers påstår i din sidste kommentar.
  Hvordan kan man gå i dialog når du fra start af erklærer alt for bidah, dernæst forsøger at overbevise verden om at personen overfor er uviden, og er ligesom kristne og bla bla bla…
  ????

  Jeg er åben for dialog, hvilket jeg også har forsøgt med andre, som har den samme arrogance som dig, men det endte ikke med andet end at jeg blev erklæret for en som lavede shirk osv osv. Hvorfor skal jeg så starte påny med dig, når I selv ikke er for dialog???? Hvis du mener du er det, så synes jeg du skal starte med at skifte attitude, så du måske kunne være med til at ændre mit syn, men desværre bekræfter du bare den KVALME jeg har overfor folk som jer, der erklærer alt og alle for at være mindre muslim i forhold til jer, og værst når I forsøger at bekæmpe alt der har med vores elskede Profet Muhammad Sallallahu alayhi wa Sallam..
  Det bekræfter blot at I skader mere end i gavner. Med den attitude og arrogance så kommer du ikke langt med dawah.


 15. Jeg tillader mig at gentrykke mit indlæg, så du kan få lov at genlæse det.

  Hvor erklærer jeg en handling for bidah, eller udtrykker arrogance for din person eller mening?

  På hvilket punkt lukker jeg muligheden for dialog?

  På hvilket punkt bekæmper jeg profeten(fvmh) Gud forbyde det?

  Det eneste jeg udtrykker mig omkring er begreberne og min opfattelse af dem.

  Kære bror!

  “jeg udmærket godt kender folk af dine slags”

  “har været i meget tæt kontakt med dine typer”

  “I er og bliver ved med at være det samme”

  Der må være en bagvedliggende årsag til al den frustration der tilsyneladende har ophobet sig i dit sind. Må Allah ezza wa´jall hjælpe dig.

  I mange tilfælde ser jeg at årsagen til til ophobet frustration hos brødre er følelsen af at blive marginaliseret af samfundet og ikke at høre til nogen steder. Så man forsvarer alt hvad man tror har rod i ens religiøse og traditionelle oprindelse. I desperationen bliver ens baggrund en stor pærevælling, hvor man ikke kan skille skæg fra snot og skidt fra kanel.

  Men den væsentligste grund til at man havner i sådan en situation er mangel på viden. Og det gør en tilbøjelig til at med næb og klør, at forsvare kotumer og sædvaner man har observeret i f.eks. sit oprindelsesland, som værende autentisk islamiske, uden at det nødvendigvis forholder sig sådan.

  “Hidaya” er fra Allah, så jeg vil afholde mig fra at prædike for dig. Men jeg vil ikke kunne undgå at føle mig syndig, nu jeg har muligheden for at fortælle dig definitionen af begreberne “sunnah” og “bidah”, og jeg undlod at gøre det.

  “Sunnah” er profetens handlinger og sædvaner. “Sunnah” er den væsentligste kilde til hvordan man efterlever de regler der forefindes i Koranen.
  “Sunnah” er også den næsthøjeste kilde til udledning af sharia(Koranen er nr1).

  “Bidah” er de handlinger som ikke har præcedens i Koranan eller sunnah.
  “Bidah” er tilføjelser i religionen, som ikke fandtes i de retledte generationers tid(de første tre generationer after muhammad(fvmh)).
  “Bidah” er en handling som for hvergang den bliver udført, bliver den udført istedet for en sunnah.

  Udover det er der fire grunde til at så mange muslimer kommer på afveje og praktiserer bidah.
  1. Uvidenhed, Ignorance om islamisk viden.
  2. Hawa, begær om at følge egne lyster og indfald.
  3. ta´assub, overfor individuelle meninger. Fanatisme for personligheder.
  4. Imitation af andre religioner.

  Jeg vil afslutte med det her citat af dig selv,
  “Fint islam er ikke åben for innovation, hvilket jeg FULDSTÆNDIG er enig med dig, MEEEEN til en VIS grad”.

  Jeg vil opfordre dig til at blive enig med dig selv. Og prøv at anstrenge dig for at se tingene mere objektivt, hvis dit mål er videreudvikle dig selv og din viden indenfor islam.

  Hvis ikke vil din frustration og ignorance vokse hurtigere end du selv kan opdage det.

  Må Allah vejlede os alle.


 16. Ahmed.. Når du skriver(fhmh) efter vores Profet Muhammad salallahu alayhi wa salam´s navn, der har du selv gjordt noget der er bidah. der er forskel på god bidah og dårlig bidah. at holde mawlid er en god indførelse, ligesom de tegn man bruger(qasra,domme,sukun) det er os bidah, men jeg kender ik en idag der ville kunne læse quran unden disse tegn. dermed en god indførelse


 17. Her nogle yderlige ting der er gode bidah

  Masbaha(Tasbih)
  Den anden adhan til fredagbøn
  Mimbar, som er den man kan se qibla på i moskeerne
  At sige salat alan Nabi efter adhan

  De eneste der sige al bidah er haram, er dem der følger Mohammad Adil Wahhab Lantullahi alai, Må Allah vejlede os fre disse vildfarelser


 18. @Abdul-karim

  Jeg overvejede også at komme med en række eksempler til at starte med, men nu ved jeg hvordan disse typer tænker, så jeg kunne ikke se nogen grund til at remse en masse eksempler op som ifølge Ahmed er bidah.

  Men nu hvor du har remset et par blandt mange eksempler, så tænker jeg også på om Ahmed anbefaler os at vi holder os væk fra al-Quran, som nu til dags er samlet med et omslag osv osv., som jo ikke var tilfældet under profeten Muhammad Sallallahu alayhi wa Sallams levetid.

  Men Amin ya Rabbil Alemin til din dua.


 19. Profeten salallahu alaihi wa salam sagde.
  “Den der indføre en god fornyelse til Islam får belønningen for den, og en lignende belønning for den der udøver den.indtil domme dag uden at udøverens belønning blir formindsket, men den der indføre en dårlig fornyelse i Islam for synden for den og den der udføre den. indtil domme dag uden at synden formindskes for udøveren.”

  Et bevis på at der findes goe innovationer og dårlige..


 20. Mawlid an Nabi er en utolig go indførelse for os muslimer i vesten.vi har brug for de højtider som Aid og Mawlid for børnenes skyld, og selfølgelig for muslimernes sammenhold.. vores børn ser kufar holde jul, påske og sant hans, og de vil os ha det sammen hold. så det godt vi holde disse muslimske højtider.
  Ahl sunnah vil altid være stærkere end Al Wahhabiyya, fordi vi er på ret.. Alhamdulillahi rabbil alamin


 21. Hvorfor konvertere du ikk bare til kristendommen så, for børnenes skyld altså… kristne har også et meget bedre sammenhold.
  Men nu vil jeg lade jer rygklappere være i jeres egen verden. Det er heldigvis ikke rigtig nogen der besøger denne side.

  La3natallahi alaykum.


 22. Din ignorance provokerer mig AK, så jeg tager mig alligevel tid til at svare dig fee sabeelellah.

  1. Masbaha(Tasbih).

  Tror du ikke at profeten(fvmh) havde set disse i hænderne på utallige kristne, men alligevel valgte at bruge de fem fingre på højre hånd? Udover det er de også kendt fra de buddistiske og hinduistiske gejstlige hvilket ikke gør dem mere tilrådelige at bære.

  2. Den anden adhan til fredagbøn.
  Denne adhan som er den første adhan, eftersom at den anden altid har været der, blev indført i Othman ibn affan´s (må allah være tifreds med ham) tid. En sahabi, for slet ikke at tale om en af de retledte khulafa har ret til at indføre i religionen.

  3.Mimbar, som er den man kan se qibla på i moskeerne.
  Nu er det sådan at jeg har læst ahadith hvor der bliver berettet at profeten stod på minbar, så det må længere ud på landet med.

  4.At sige salat alan Nabi efter adhan
  Nu kommer jeg i forskellige moskeer i københavn og omegn, men har aldrig hørt nogen sige salawat efter adhan. Og det er endda moskeer der har sufi tendenser
  og de praktisere anden bida’h i et væk. Jeg skal ikke kunne sige at nogen fra ahl al-bida’h udfører den praksis, men kan nøgternt konstatere at det ike er udbredt og ALHAMDULILLAH for det.

  Må allah give os hidaya.


 23. Ahmad.. Du skal vide at hvis råder en muslim til at begår kufar, begår man selv kufar.. Man siger til en muslim at hvorfor han ik konvertere til kristendommen.. ‘audhubillah

  Man skal bekæmper det der er munkar ik råde folk til det, ligemeget hvor vred du ellers er..


 24. Ahmad… du skriver min ignorance provokere dig?

  Du skriver endda at du gå til sufi moskeer, hvor de udføre bid’ah, hvorfor har du så noget imod det?

  For at opfølge det jeg skrev før. hvis din hensigt var med det du skrev (“Hvorfor konvertere du ikk bare til kristendommen så, for børnenes skyld altså”)var at du mener at jeg sku fratræder islam og blive kristen er det kufar, men hvis du mente at den sædvæne at holde de højtider mener om kristene er det noget andet..

  Assalat an nabi efter adhan er ellers meget udbredt i Malaysia, indonesien, syrien, libanon og jeg har endda hørt om en muadhan i Saudi der gjorde denne praksis..

  Men hvorfor må Othman ibn ‘Affan lave en ny indførelse?? og ik andre?? Mawlid modstrider hverken Quran, Sunnah eller idjm’a.. det er en højtid hvor man mødes og læser Quran og laver dhikr, anasheed/madi’h og børnene får slik, så de elsker den dag.. det jo ikke en højtid hvor man går ud og synder Allah.. Så hvorfor sku det være noget dårligt


 25. muslim er den bedste religion venner og søskende tag den rette vej til pardis jeg håber i høre efter det med at folk holder jul det virker ikke til fremme tid. side og tænk over det hvorfor holder vi jul og hvorfor er islam anerleds venner og søskende i
  læse i biblen og i en dansk oversætning s bog om i smal og kig på hvad en menneske kan tror på vis du ikke tag den rette vej kommer til at tænke over det en anden gang nå i dø´r
  eller du har sangse nu tag den rettet vej du kommer ned i flamer venner og søskende tag den rettet vej


 26. Muslim is the best religion, friends and siblings take the right path to pardis I hope to hear from the people to keep in July it does not work for the promotion time. page and think about this why we are in July and why is Islam anerleds friends and siblings in
  read the Bible and in an English sentence of s book about ismal and read the tag on the right track of friends come to think about it a second time reaching the door
  or you have sangse now take it addressed the way you come down in flames friends and siblings take the directed path


 27. muslim er den bedste religion venner og søskende tag den rette vej til pardis jeg håber i høre efter det med at folk holder jul det virker ikke til fremme tiden. side og tænk over det hvorfor holder vi jul og hvorfor er islam anerleds venner og søskende i
  læs i biblen og i en dansk oversætning s bog om ismal og læse om det tag den rette vej venner i kommer til at tænke over det en anden gang nå i dø´r
  eller du har sangse nu tag den rettet vej du kommer ned i flamer venner og søskende tag den rettet vej


 28. De siger følgende sætning:
  Ash-hadu en lá iláha illa Allah, wa ash-hadu Anna Muhammadan Rassulullah

  Hvilket betyder, at jeg bevidne, at der ikke er nogen gud undtagen Allah (SWT), og Muhammad (SAW) er hans sendebud.

  Så snart du siger det med forståelse og oprigtighed du bliver en muslim.


 29. og tag til moskéen for at lære hvordan man ber du skal bare sige allahu akbar i starten endtil du lære det de kan tag dig lige så lang tid du vil


 30. og ikke bande til folk . snakke til folk som du for venter en svar vis de bander bare går din vej lige som,profeten Muhammad Sallallahu alayhi wa Sallam
  du bliver lige som en baby når du siger det livet kommer for fra når du bliver muslim og siger
  Ash-hadu lá iláha illa Allah, wa ash-hadu Anna Muhammadan Rassulullah du har inge fejl du kan komme til den bedste pardis den hedder fardowsa som mig hehheSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: