h1

Hvad har Islam givet mig? Hvad kan jeg give samfundet?

maj 12, 2008

Foredrag med ung og karismatisk imam den 23. maj

Hvad har Islam givet mig? Hvad kan jeg give samfundet? For at svare på disse spørgsmål har Muslimer i Dialog inviteret den unge og karismatiske imam, Khalid Latif, til Danmark, hvor han vil holde et foredrag den 23. maj i København. Khalid Latif er ansat som imam hos New York City Police Department samt Islamic Center at NY University og er en af de yngste fungerende imamer i USA.

Tilmelding sker på: tilmelding@m-i-d.dk

Imam Khalid Latif

Ledelsesposter har altid været en del af Khalid Latifs liv. Født og opvokset i Edison, New Jersey, har imam Latif været anfører på sit gymnasiums football-hold og løbeteam, studenterrådgivningsformand, og en af kun tre muslimer, der tog afgangseksamen i hans klasse.

Imam Latif flyttede til New York City i 2000 for at studere på New York City University, hvor han opnåede en bachelorgrad i statskundskab og Mellemøststudier/islamiske studier med fremragende karaktergennemsnit. Det var under denne tid, at han mødte en række muslimer fra hele verden, og hvor han for første gang lærte at reflektere over islam, og hvor han tog islam til sig for alvor. Han begyndte at tage undervisningstimer hos lokale lærde, og efter sin afgangseksamen fra NYU fuldførte imam Latif et uddannelsesforløb i chaplaincy (religionsvejledning) fra Hartford Theological Seminary. I 2005 blev han udnævnt til den første muslimske chaplain (religionsvejleder) på NYU, og det var dér, hvor han påbegyndte sin vision om en pluralistisk fremtid for amerikanske muslimer både i og udenfor universitetsregi. Læs mere på MID

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: