h1

Gert Wilder: En fitna

marts 28, 2008

Den omstridte “film”, Fitna, er langt om længe blevet offentliggjort.

Undertegnende har desværre brugt 15 minutter af sin dyrebare tid på en meningsløs “film”, som ikke engang har en smule sammenhæng. “Filmen” indeholder en masse billeder og koranvers, men har Gert Wilder overhovedet ikke tænkt på at give sit produkts indhold en smule sammenhæng, når han har haft et ønske om at udarbejde sådan en amatøristisk youtube klip???

De fleste billeder, som “filmen” er baseret på, er bl.a. billeder som kendetegner sekten, shia, eller også billeder af private personer som har en helt anden forståelse af islam og måden de fortolker koranversene på… Men hvis der er en gruppe mennesker, som desværre har problemer med tekstforståelse, hvorfor skal disse menneskers problem så gå ud over selve teksten og i dette tilfælde også andre muslimer???

Jeg er enorm taknemmelig, som muslim, at jeg ikke kan genkende min smukke religion, min hverdag og mit liv i den film.. Men til gengæld kan jeg genkende Gert Wilder i filmen. Begrebet fitna betyder bl.a. splittelse og en´ person som tilskynder til oprør og uro. Så ja, Gert Wilders har formået at beskrive sig selv via sin film, som en fitna, eftersom hans eneste formål er at skabe et kløft mellem muslimer og ikke-muslimer.

Men ja, det siges jo at uvidenhed ingen grænser kender. Men jeg synes ikke at sådan nogle tabere, som intet liv har at foretage sig, skal have lov til at ødelægge den fredelig sameksistens, som mange muslimer og ikke-muslimer ønsker med hinanden. Det er utrolig hvad det enkelte individ kan finde på at promovere sig i politikkens navn. Men nåh ja, hvis ens politiske karriere går skidt så må man også forsøge at finde fejl hos andre, og hermed håbe på at det giver bonus i sit politiske liv.

Jeg er sandelig glad for at min smukke religion, islam, ikke skal dikteres af sådan en brutal mand som Gert Wilder, der kun har til formål at avle had og splittelse i verden.

Who Hijacked my religion by Ummahfilms

Reklamer

One comment

  1. “Filmen” som sådan vil jeg ikke forholde mig til. Jeg gider hverken sige for eller imod – mener allerede der er sagt rigeligt. Dog finder jeg det professionelt, at der fra den muslimske verden i både Danmark og Holland er meldt ud, at man går aktivt efter dialog i stedet for at lade sig provokere.Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: