h1

Deniz var deres eneste søn…

marts 21, 2008
Billede: Milliyet.com.tr

Ifølge de tyrkiske nyhedsaviser fortæller vennen til den afdøde at de var i gang med at spise pizza…

Den kun 16 årige dreng, som tog afsked med sine kære og denne verden torsdag aften, havde spurgt sin kammerat, inden drabet, om de ikke skulle få noget at spise…. De manglede at uddele de resterende aviser til den sidste sidegade, som de manglede… Men de blev enige om at spise inden de tog den sidste sidegade..

De sad på en kantsten hvor ingen af dem havde regnet med, at Deniz ville få sin sidste måltid i denne verden, og at vennen faktisk sad og tilbragte de sidste par minutter inden Deniz ville forlade ham på sådan en brutal måde, som han blev udsat for…

Kort sekunder efter kom der en sort bil kørende og standsede op foran disse to drenge… Gerningsmændene stirrede på disse to unge fyre, som ellers sad og spiste deres sidste måltid sammen… Uden at tænke sig om havde disse to drenge kigget tilbage på dem, eftersom personerne i bilen stirrede uafbrudt…

Der gik ikke lang tid før den verbale angreb begyndte og pludselig var gerningsmændene steget ud af bilen og stod overfor Deniz og hans kammerat.. Vennen til Deniz undgik at få ratlåsen i hovedet, men Deniz var ikke så heldig, at han pludselig fik slynget en kølle på hovedet, at han få sekunder efter lå omkuld på jorden… Mens Deniz lå på jorden morede morderne sig over slaget, inden de forsvandt fra gerningsstedet..

10 minutter efter ankom ambulancen, hvor lægerne havde “genoplivet” den kun 16 årige, som havde fået hjertestop, men der gik ikke længe før lægerne på hospitalet kunne konstatere at den 16 årige og endnu en uskyldige dreng var hjernedød…

Kilde: InternetHaber

Hvordan kan man som et menneske tillade sig at udsætte en mor og en far for sådan en ubeskrivelig smerte…. Hvordan kan man tillade sig at påføre et andet menneske sådan en brutal smerte…
Hvorfor kan mennesket ikke give den behandling til sine medmennesker, som man selv ønsker at få…??

 Torsdag aften tog Deniz ôzgür Uzun rejsen til det hinsides kl. 21.45…

Billede: Ekstrabladet
Reklamer

39 kommentarer

 1. R.I.P Deniz.. 😦


 2. øv hvorfor du ligesom død


 3. Hvilken slags menneske er man hvis man hopper ud ad en bil for at slå en 16 årig, tyrkisk dreng med en kølle?

  Jeg skammer mig over at være dansk i dag.


 4. jeg er så ked af det.Jeg står ved computeren læser og græder…hvordan kan de gøre sådan mod en?
  selv om jeg ikk kendte ham jeg er så ked af det..
  ALAHIM ne olur onu cennete eristir ne olur…
  mekanin cennet olsun deniz..:(((((((((((((


 5. @Vinca

  Det handler ikke om en tyrker. Det er ligegyldigt om det er en tyrker, dansker, pakistaner, kineser, rummand det er fløjtende ligegyldigt. Der er tale om et MENNESKE med KROP og SJÆL, som moren også udtalte sig.. Et menneske med et liv… Og vi har desværre haft en del andre unge som har forladt denne verden ved knivstikkeri og ved skud.

  Men jo, jeg er enig med dig i hvilket slags menneske man er hvis man hopper ud ad en bil for at slå et andet menneske ihjel på sådan en umenneskelig, kynisk og brutal måde..


 6. @Vinca – jeg er helt enig med dig. Kuløren, troen og sproget er fuldstændig ligegyldig i denne sammenhæng.

  Jeg har kun set om sagen i TV-avisen, og hver gang har det rørt mig meget. Jeg kendte ikke drengen, men det berører mig dybt, at børn slår børn ihjel! Hvad er det dog der sker i vores samfund?

  Da jeg var barn (for 100 år siden) sloges vi også, men der var altid en eller anden grund, og vi brugte ikke redskaber. Ingen kunne nogensinde på at bruge et redskab. Vi flåede håret af hinanden, sparkede og bed – men det var jo ikke irreversible skader, vi påførte hinanden. Plaster på og færdig.

  Det der sker nu er så modbydeligt, og mens alle andre råber på, hvor politikerne og myndigheder bliver af, så vil jeg gerne spørge “hvor pokker er gerningsmændenes forældre henne?” Hvor er forældreansvaret blevet af? Er det ikke længere moderne at opdrage sin børn og sørge for, at de kan opføre sig anstændigt?

  Venlig hilsen
  Hanne B. Stegemüller


 7. Seriøst man får tår i øjneat se diiiq liqqe sådan på hospitalet
  . hvem er det som har lagt de billeder seriøst de er du dumme i hovde
  det gøre man sku ikke

  Men Deniz ville bare lige sige

  Vi elskede dig
  Vi elsker diiq
  Oq det ville vi altid gøre

  Ind til vi selv død


 8. R.I.P kære ❤
  vi alle føler med din familie .
  jeg håber dem der har gjordt det får den hårdeste straf.
  til deniz mor – bare vi kunne give dig den søn tilbage.


 9. Må Allah give dig vinger i den næste verden Deniz…


 10. Jeg synes bare, at for alle de, som ikke kunne deltage i fakkeloptoget i København til aften, ville jeg sprede budskabet om at tænde lys i aften og i nat. Vi har en stærk tradition i Danmark for at tænde lys i vinduerne på befrielsesdagen efter 2. verdenskrig. På den måde demonstrerer vi vores modstand imod had og racisme. Derfor synes jeg, at det er på sin plads også at tænde lys for denne stakkes dreng, som blev revet væk fra verden. Samtidig ville jeg godt vise nogle af jer muslimer, at vi er nogle, som går ind for fredelig sameksistens og dialog. At vi er nogle som ser indvandring som en forædling og berigelse af vor egen kultur.


 11. @ Snetiger

  “At vi er nogle som ser indvandring som en forædling og berigelse af vor egen kultur.”

  Snetiger, jeg og mange andre unge er FØDT og OPVOKSET i Danmark. Vi er IKKE indvandrere i Danmark, og ej heller var Deniz indvandrer. Så jeg forstår ikke hvorfor “nogle” danskere kan tillade sig at omtale unge som er født og opvokset i Danmark som indvandrer eller udlændinge???

  Selv moren til morderne omtalte folk med anden etnisk baggrund som UDLÆNDINGE da hun blev interviewet, som anonym.

  Jeg synes virkelig at I skal begynde at sætte jer ind i de danske orde og deres betydninger. Fordi allerede jeres ordvalg viser tegn på at noget er helt galt.


 12. SNETIGER SKRIVER:

  i er nogle, som går ind for fredelig sameksistens og dialog. At vi er nogle som ser indvandring som en forædling og berigelse af vor egen kultur.

  Snetiger beklager Islamicvoice har misforstået dig..


 13. G-k du er god til at beklage for andres misforståelse, men jeg synes du skulle forsøge at citere snetigeren korrekt.


 14. Snetigen udtrykke sin sympati for den afdøde dreng, og opfordrer jer til at tænde et lys, og dermed giver han til udtryk, at viores kultur har beriget den danske kultur.

  Det er jer der er noget galt med, som ikke forstår det danske sprog!!


 15. :/ Ya rabi . allah vil altid være med dig bror mand. Inshallah , de der drenge (morderne) vil nok fortryde det en dag i dommedagen .


 16. Seni cok özlüyorum deniiiz 😦


 17. Undertegnende har valgt at fjerne RIPs youtubeklip, som hans indlæg henviste til.
  Det skyldes at klippene indeholdte stødende indhold, som jeg opfatter har været en hentydning til Deniz og hans mor. Ellers kan jeg ikke se nogen grund til hvorfor der skulle henvises til disse klip lige præcis under emnet med Deniz.

  Islamic87voice accepterer ikke uislamiske klips, som har til hensigt at skade andre mennesker uanset religion, køn eller alder. Især heller ikke i tilfælde af at en dreng er gået borte.

  BEMÆRK: OPRINDELIG INDLÆG AF RIP ER REDIGERET


 18. deniz vi kommer til at savne dig


 19. Jeg har virkelig ondt af familien, og ønsker dem alt godt, Må Allah give dig JANNET Deniz, og må Allah give din familie tålmodighed at de kan klare sig uden dig, jeg har selv ikke ondt af de drenge der har dræbet en uskyldig dreng uden grund, de burde straffes hårdt for at tag en andens liv. Hvordan kunne de gør det. Uanset hud race indvandrere eller dansker, så skal vi fandenme respektere hinanden, vi lever kun en gang, og vi skal være gode ved hinanden.


 20. Jeg håber Denis familie og venner bliver stærk og leve en normal live igen.
  Jeg vil hvordan går ond miste en børn, jeg miste min på en andre møde, fordi Herlev og Gladsaxe, transfernelse mine børn.
  Jeg tror en beslutter ,jeg må ikke live en miserabel live, jeg skal bliver stærk, fordi en dag, kommer
  Jeg vil Denis Ozgur er en Guds hans.
  Marcia Pedersen


 21. jeg kan ikke komme over det her som sket med deniz. det gøre ondt på mig


 22. For nogle minutter siden faldt jeg i snak med en vidunderlig søster på msn, som jeg holder enorm meget af. Vi startede med emnet eksamen og endte i emner om døden, Deniz osv. Vi talte om det negative i livet, døden, skæbne osv. Da tænkte jeg at jeg ville dele noget af samtalen med jer, hvor jeg føler at søsteren har ret i det hun siger, som jeg håber kan give vennerne til Deniz noget at tænke over og ligeså meget mig selv inshaAllah.

  Bemærk: Undertegnende er, Bitsin benim dünya sürgünüm, al beni yanina ya Resul´Allah. Bas beni bagrina ya Habib´Allah, al beni yanina ya Resul´Allah!!!!!

  ————————————
  Msn samtalen med søsteren:

  Søsteren siger:
  hans tid var over

  Bitsin benim dünya sürgünüm, al beni yanina ya Resul´Allah. Bas beni bagrina ya Habib´Allah, al beni yanina ya Resul´Allah!!!!! siger:

  Søsteren siger:
  græd ikke over ham, han er i Paradis nu

  Søsteren siger:
  han er heldigere end os

  Søsteren siger:
  hans opgave i Dunya var fuldbragt

  Bitsin benim dünya sürgünüm, al beni yanina ya Resul´Allah. Bas beni bagrina ya Habib´Allah, al beni yanina ya Resul´Allah!!!!! siger:
  inshaAllah…

  Søsteren siger:
  vi lever i Dunya for at lære, og Deniz har lært det han skulle

  Søsteren siger:
  vi må ikke se på døden som en sorg – selv om det er meget meget svært

  Søsteren siger:
  døden er det andet liv


 23. Redigeret af Islamic87voice
  Bandeord o.lign. udtryk som modstrider islamisk manér tolereres ikke på siden!!

  de burde skydes tre gange og mishandles, inshallah de brænder i helved !


 24. Hvorfor liie dig deniz :’/
  selvom jeg ik kendte dig , jeg synes det er synd for dig , mekanin cennet olsun deniz :’/:’/:’/:’/


 25. DENIZ SENI SEVIRORUS


 26. deniz jeg mælder mig som anonym og jeg sværger at dem der har gjort det her betaler en MEGET STOR PRIS ….


 27. Deniz min fætter hvorfor døde du .. det hvar Plokkerne der drabte min bedste fætter 😦 😦 😦


 28. @Ridvan

  Jeg er enorm ked af det I er blevet udsat for, som hans nærmeste venner, bekendte, familie osv… At miste en af sine kære på sådan en brutal måde må være hårdt.. Men glem ikke bror at vores stærkeste redskab er dua(bøn)i denne verden.

  Hvad betyder plokkerne???


 29. Jeg hedder også deniz.
  hvorfor ialt verden gøre i sårn noget her man!
  har han rørt jer?
  han er bare en ung dreng som ville dele avis!
  i burde at skamme jer.
  Inshallah allahim, Kim yapdiysa ona cesa ver!


 30. Sådan er livet jeg er meget ked af det der skete deniz jeq respektere dig og du er ligesom min bror.
  jeg har også en ven der blev stykket ned han var ligesom en bror for han blev stykket ned i amager bio.
  😦


 31. R.I.P Deniiz (L)


 32. Hvil i fred min ven ,


 33. Må Allah give diiq Jannat …. Inshallah


 34. mekanin cennet olsun deniz..
  Seriøst det er for sindsygt, slår hinanden ihjel og det hele, fuck alle jer haters der ude, har i ikke andet for end at slå små drenge ned? fucking svanser!! kan huske min anden ven skrev deniz er død, mit hjerte stoppede op, og tårene væltede bare frem, uanset hvad så vil vi altid Elske dig Deniz, Walla askim seni cok seviyorum ❤ 😦 . der er gået så lang tid uden at jeg har glemt dig.. din duft din måde at være på, jeg savner dig mere end noget andet. vi ses der oppe birtanem 😦


 35. Gud være med dig brormand 😥


 36. ammaaah! o;
  uff, wallahi! De drenge skal brænde op, jeg sværger..! Jeg ville fxcking smadre dem hvis det stod til mig!i; Deniz, oglum.. kalan barış içinde .. bunu hak..den mega grimme morder unge skal brænde op i helvede! Allah ville ikke lukke ham ind i paradiset! Han skal dø ! i; jeg kender ikke Deniz, men han var bare en dreng på 16-avisbud forhelvede som er elsket af mange menesker! Den dreng skulle fandme leve videre-hans mor og far har kun ham mand! Idioter! I SKAL DØ! ii’;

  -Tyrkeren i:


 37. Det viser hvor fucked up danmark er blevet, det blevet mere racistisk. Pia Kjærsgård får mere magt, og folk får forkerte billeder af andre folk. Og ja der også nogle indvandrer der hader danskere, men den eneste grund til det er at der var nogle danskere som hadede indvandrer. Indvandrer blev behandlet godt af nogle, men af nogle andre blev de behandlet som lort og der mister de respekten for Danmark og samfundet


 38. ..’ Mekanin Cennet Olsun Deniizim, .
  Allah ailene pegamber sabri’ versin insallah.
  ‘ Tanimiyorum seni’ ama inanki’ kalbimizde tasiyoruz. Unutmaki’ allah herkesin kalbime gøre verir, allah seni nurlar icinde yatirsin.

  , Siibel ..


 39. allah rahmet eylesin kimsenin basina gelmesin boylesi isler koru ya rabbim bizziSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: