h1

Den velsignede fødsel….

marts 19, 2008
Essálatu Wassálamu aleyka Yá RasulAlláh!

Ifølge den islamiske kalender er det i dag den 11. Rabi Al-Awwal, 1429 (onsdag den 19. marts 2008 )

Natten til 12. Rabil Al-Awwal, fandt den velsignede fødsel langt om længe sted…

Den Almægtige og Barmhjertige Allah subhana Wa Teála nedsendte Muhammad som en nåde og vejledning til hele menneskeheden…

Natten til 12. Rabi Al-Awwal gav kvinden, Amina, fødsel til menneskehedens øjesten, Muhammad saws…

Men desværre blev Universets perle Muhammad saws ikke taget i mod af sin far, Abdullah bin Abdulmuttalib ved sin fødsel i nat, fordi Muhammad allerede i sin mors mave mistede sin far…

Amina blev alenemor til Universets ophøjet Mester, men hun sørgede dog for at hendes velsignede søn besøgte sin fars grav da han var 6 år..

I en alder af blot 6 år ventede endnu en trist hændelse Muhammad… På vej hjem efter at have besøgt sin fars grav sammen med sin mor, Amina, som døde på vej tilbage til Mekka..

Muhammad oplevede smerten som et forældreløst barn i en meget tidlig alder, og til trods for at Muhammad saws blev beskyttet af sin bedstefar, Abd Al-Muttalib og senere af sin onkel Abu Talib oplevede han deres ubegrænset og ualmindelige kærlighed, og som med næb og klø kæmpede for Muhammad… Muligvis vil mange blandt menneskeheden i dag se trist på Muhammad saws tab af begge sine forældre i en tidlig alder, men Muhammad saws indså senere at hans rigtige og evige beskytter var hans eneste Gud, Allah swt, som i bund og grund var nok til at holde ham i livsglæde…

Det guddommelige formål med at sende profeter skyldes mange faktorer. Alle profeterne gennem tiden blev nedsendt for at oplyse og retlede menneskeheden. De blev nedsendt for at retlede menneskeheden så de kunne tjene Gud, for at lære menneskerne Guds love, for at være ideelle forbilleder for menneskeheden, for at skabe en balance mellem denne verden og det hinsides, og ikke mindst fordi de er Guds vidner..

Ya Rahman, Ya Rahim Allah.. I disse dage er muslimerne rundt omkring på jordkloden samlet for at ære Din elskede Sendebud.. Må Du tage i mod de ydmyge fredshilsner, som bliver sendt over ham.. Må Du for Din elskedes skyld acceptere vores bønner… Må Du for Din elskedes skyld tilgive vores store, små og såvel bevidste som ubevidste synder vi har udført… Må Du for Din ophøjet sendebuds skyld tillade os en død som er os værdige… Må Du for Din elskedes skyld tillade os at være nabo til Universets ophøjet profet, Muhammad Sallallahu Alayhi wa Sallam… Må vi i denne nat blive skænket bare en smule af ashabs kærlighed til Din elskede habib Muhammad sallallahu Alayhi wa sallam.. Amin ya Rabbil alemin..

Ya Rabbil Alemin, må Dine ypperste fredshilsner være over Din elskede Nabi, Muhammad Mustafa Sallallahu Alayhi wa Sallam..

Hermed ønskes i alle en velsignet og fredfyldt Mawlid al-Nabi..

Lad os se hvad nogle historiker har at byde på om profeten Muhammad (fred være med ham)

Fidaka abi wa ummi ya Resul´Allah!!!!!! (May my father and mother be sacrificed upon you messenger of Allah)

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: