h1

Ladies converting to islam..(live)

januar 30, 2008

islam_streit_400q.jpg

Når man taler om danske kvinder, som er vendt tilbage til islam, så hører man ofte at de kun er blevet muslim, fordi de muligvis er gift med en muslimsk mand, som har “tvunget” hende til islam. Derudover får nogle mennesker det hele til at lyde som om manden har været så grusom at han endda har trukket et tørklæde ned over hendes hovede uden hendes egen fri vilje! Men betyder dette så at nogle mennesker ser ned på kvinder?? Fordi det må de gøre siden de anser disse kvinder for at være et menneske uden et hjerte, uden tanker eller uden en fri vilje.. Hvordan kan nogle individer så besidde lignende holdninger om at disse kvinder, som er selvstændige og rationelle væsner, er tvunget til at acceptere islam fordi deres mænd siger det?? Hvornår begynder kvinder at få den værdi og ære, somGud har givet dem, men som vi mennesker fratager dem ud fra vores egen lyst og behov??

Det er vel en sandhed at selv små børn ikke engang kan tvinges til at spise mad, hvis ikke det har lyst! Hvordan kan nogle voksne kvinder så blive udsat for sådanne påstande??

Men hvad er den absolutte sandhed?? Bliver disse kvinder udsat for en manipulation fra mændenes side, eller er det sandheden om hjertet som spiller en væsentlig rolle i en konverterings-proces??

I følgende klip kan I se hvordan den kendte Shaykh, Khalid Yasin “formår” at overbevise nogle kvinder blandt publikum at vende tilbage til islam.

Shaykh Khalid Yasin er en kendt person blandt mange lande, som offentligt prædiker om den muslimske tro, islam. Hvordan han formår at nå ind til menneskernes hjerter og sjæl ved at bruge deres sunde fornuft og andre lignende værdier, som ethvert individ i følge islam besidder, uanset deres køn, race og alder, kan I se med på klippet.


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: